Понеделник, 16 Юли 2018

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

Създадохме българската юридическа компания “ЕУРО ЛЕКС” през 2004 година с идеята за постигане на обединение на опита и мъдростта, донесли ни годините работа в областта на правото. Работейки в България, приехме, че в условията на интензивни промени, нашето минало ще помогне на бъдещето. Приехме динамично променящата се бизнес среда и й отговаряме адекватно.

Нашето дружество работи в областта на правото. Нашите специалисти са в състояние бързо да възприемат особеностите на въпроса, който интересува клиента, правилно да дадат правната му квалификация и неусетно за Вас – решението на проблема.

Ценим времето си и това на клиента, затова полагаме постоянни усилия за поддържане качеството на предлаганите услуги, които клиентите ни да получават.

Чуждите езици, които ползваме в нашата работа са: английски, италиански, руски и турски.

Нашата цел е да направим живота на нашите клиенти по-лек, чрез комплесно решаване на въпроси, стоящи пред тях, имащи решение в правната наука.

За тези, които правят първите си стъпки в бизнеса – консултации по избор на организационна форма, регистрация на фирма, счетоводно обслужване.

За работещи компании – програми за пълно юридическо обслужване, решение на задачи, свързани с тяхната дейност, абонаментно обслужване.

Наше убеждение е, че:

· в сложната и бързопроменяща се юридическа и икономическа действителност, се налагат нови стандарти в правното обслужване;
· доброто партньорство между адвокати с професионален опит и познания в различни области на правото, е основна предпоставка за предоставянето на висококачествено и комплексно правно облслужване;
· успехът на отношенията клиент – адвокат зависи в голяма степен от компетентността, лоялността и активността на адвоката;
· опазването на служебната и лична тайна на клиента е съществена част от професионалната етика на адвоката.

 

София, п.к. 1113, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 16, блок 155, партер, офис № 1; тел/факс: 02 983 2187 e-mail: office@eurolex-bg.com